Huren bij Noorderbreedte

U kunt bij Noorderbreedte appartementen huren bij Bennema State in Hurdegaryp, Meckama State in Kollum, Erasmus in Leeuwarden en De Stilen in West-Terschelling. U woont in een comfortabele woning in een veilige en beschermde omgeving. U kunt gebruik maken van de faciliteiten, aansluiten bij activiteiten en andere bewoners ontmoeten. Als u zorg of ondersteuning nodig heeft, dan zijn de zorgmedewerkers altijd dichtbij. U kunt ook gebruik maken van de zorg en ondersteuning van Thuiszorg Het Friese Land. Afhankelijk van uw inkomen en eigen vermogen is voor een deel van de huurwoningen huurtoeslag mogelijk. De medezeggenschap van de huurders is geregeld via een bewonerscommissie. 

Wanneer huren?

Als u op zoek bent naar een nieuw thuis waar u uw eigen woning heeft met zorg en ondersteuning dichtbij.
Als u graag in een omgeving woont waar u anderen kunt ontmoeten en kunt aansluiten bij activiteiten.

Aanvullende diensten en producten

Als huurder kunt u gebruikmaken van de aanvullende diensten en producten van de woonzorglocatie waar u appartement bij hoort. Denk aan het wassen van uw kleding en linnengoed, een bezoek aan de kapper en pedicure, uitstapjes, een persoonlijk alarm, televisie, telefoon en internet. U kiest zelf de diensten en producten waarvan u wilt gebruikmaken. Zo maakt u samen met Noorderbreedte van elke dag een waardevolle dag.

Bekijk het overzicht en de bijbehorende kosten.

Schrijf u hier in voor een huurappartement

Heeft u interesse in het huren van een appartement? Vult u dan onderstaand inschrijfformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kies locatie(Vereist)
(indien van toepassing)
Geslacht
Geslacht medehuurder of partner
Burgerlijke staat

(alleen invullen indien anders dan hoofdhuurder)
Huidige woonsituatie:
Passief: vul hier in vanaf welke datum u geïnteresseerd bent in een huurappartement.