Florastate

Leeuwarden

In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop. Uw appartement is ook echt úw plek. De zorg is 24 uur per dag oproepbaar, dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Welkom in Florastate!

Voor wie?

In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop. Uw appartement is ook echt úw plek. De zorg is 24 uur per dag oproepbaar, dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel.

LET OP: u kunt zich niet meer aanmelden voor deze locatie. De zorg die we hier geven, gaan we verplaatsen naar onze locatie Erasmus in Leeuwarden.

 

Wonen met zorg

Bij Florastate woont u zelfstandig. U heeft uw eigen appartement met eventuele zorg van Noorderbreedte. U woont samen met een aantal medebewoners. Wij vinden het belangrijk dat u de ruimte heeft om te doen waar u zich goed bij voelt. U deelt zelf uw dag in, waarbij u activiteiten kunt ondernemen en andere bewoners kunt ontmoeten.

Activiteiten

Op de eerste verdieping van ons gebouw vindt u ‘De Soos’: een gezellige ontmoetingsruimte, waar u koffie en thee kunt drinken en/of aanschuiven bij een activiteit! Dat kan zijn: schilderen, klaverjassen, muziekmiddag, klassieke muziek luisteren, scrabble, schaken, een quiz op zondag, film kijken en Bruin Café eens in de maand. Vindt u het leuk om samen met de andere bewoners te eten? Samen met een vrijwilliger wordt er twee keer per week een gezamenlijke maaltijd bereid en gegeten. Bespreek uw wensen met ons. Wij bekijken graag samen met u wat er mogelijk is.

Onze visie

Bij Noorderbreedte kunt u altijd uzelf zijn. U heeft zorg nodig, maar u weet wat voor u belangrijk is en wat u kunt én wilt. We luisteren daarom naar uw levensverhaal. Wie bent u? Wat was en is voor u belangrijk? Welke mooie en dierbare herinneringen heeft u? Wat doet u graag of juist liever niet? Hoe meer we van u weten, hoe beter we aansluiten bij u wensen. In overleg met u betrekken wij uw familie, vrienden en kennissen zoveel mogelijk. Zij zijn onderdeel van uw leven. Samen zorgen wij voor een waardevolle invulling van de dag.

Cliëntenraad

De medezeggenschap binnen Florastate is geregeld via de cliëntenraad. Deze behartigt de belangen van de bewoners. De leden kijken en luisteren naar wat er nodig is voor een waardevolle dag. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de cliëntenraad via klantenservice@nb.nl

 

Dit is Florastate

'Hier kan hier zelfstandig wonen, mooi op mezelf in mijn eigen appartement'