Icoon Thuiszorg Thuiszorg

Wanneer u thuiszorg nodig heeft in Friesland, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij zorgen er samen met Thuiszorg Het Friese Land voor dat een verzorgende of verpleegkundige bij u thuis langskomt. Zo krijgt u de zorg en ondersteuning die u nodig heeft om van elke dag een waardevolle dag te maken.

Samenwerking Thuiszorg Het Friese Land

Noorderbreedte zorgt bij u thuis voor het verschil in samenwerking met Thuiszorg Het Friese Land. De zorgmedewerkers van Thuiszorg Het Friese Land helpen u als u bent aangewezen op hulp, verzorging en verpleging thuis. Thuiszorg Het Friese Land staat dag en nacht voor u klaar. Zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen en altijd rekenen op professionele zorg en ondersteuning.

Voor wie is thuiszorg?

De thuiszorg is voor u bedoeld als u zelfstandig woont en bent aangewezen op hulp, verzorging en verpleging.
U heeft bijvoorbeeld een lichamelijke beperking, chronische, psychische problemen of dementie. Of misschien heeft u net een operatie achter de rug.
De wijkverpleegkundige van Thuiszorg Het Friese Land levert u de zorg samen met een professioneel wijkteam van verpleegkundigen en verzorgenden.
Het wijkteam heeft een goed contact met onder meer de huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten en maatschappelijk werkers. Zo wordt uw zorg altijd op een goede manier afgestemd.
Thuiszorg Het Friese Land helpt u zo lang mogelijk zelfstandig te blijven op de manier die u prettig vindt. Mocht het zelfstandig wonen niet meer lukken, dan kunt u komen wonen bij een van de woonzorglocaties van Noorderbreedte.
'Er wordt goed naar me geluisterd en er wordt altijd gevraagd hoe ik me voel. Ik voel me gezien.'
Mevrouw Scheltus - thuiszorgcliënt

Wilt u meer weten?

Meer informatie over de thuiszorg: Thuiszorg Het Friese Land. Heeft u vragen of wilt u overleggen over uw situatie? Thuiszorg Het Friese Land staat dag en nacht voor u klaar, ook in het weekend. U kunt bellen met 0900 – 8864. Een medewerker van de organisatie beantwoordt direct al uw vragen. Wilt u liever uw vraag e-mailen? Stuurt u dan uw bericht naar info@thfl.nl. U krijgt binnen twee dagen antwoord.