Icoon Palliatieve zorg Palliatieve zorg

Noorderbreedte is gespecialiseerd in het bieden van palliatieve zorg. Dit is de zorg die wordt gegeven als u niet meer kunt genezen. De zorg is gericht op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven.

Palliatieve zorg op alle locaties

Op al onze woonzorglocaties bieden wij palliatieve zorg. Zo kunt u, ook in uw laatste levensfase, in een vertrouwde omgeving blijven. Met het bieden van palliatieve zorg proberen wij de levenskwaliteit van u (en uw naasten) te verbeteren op het moment dat dat u niet meer kunt genezen of uw levensverwachting beperkt is. Ook met onze palliatieve zorg proberen wij het verschil te maken door te luisteren wat voor u belangrijk is. Wat kunnen we doen om het u fijner te maken? Wat zijn uw wensen? Wat wilt u het liefst? Hoe beleeft u in deze levensfase de meest waardevolle dagen? Die vragen staan bij onze palliatieve zorg centraal.

Wat is palliatieve zorg?

Palliatieve zorg is de zorg en hulp die u krijgt in de laatste fase van uw leven.
Het belangrijkste doel is ervoor zorgen dat u een zo goed mogelijke tijd heeft en kwaliteit van leven houdt.
Met palliatieve zorg doet Noorderbreedte er alles aan om u en uw naasten zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen.
'De laatste periode van haar leven heeft mijn moeder bij Noorderbreedte gewoond. Er was aandacht voor haar en voor ons. Daardoor hebben we nog mooie momenten mogen beleven.'
Mevrouw Poortema - naaste

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over palliatieve zorg? Vult u dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan