Zelfstandig wonen met zorg

In de meeste woonzorgcentra van Noorderbreedte in Friesland kunt u zelfstandig wonen met zorg. Als u een lichamelijke beperking heeft, dan past deze vorm van wonen met zorg het beste bij u. U beschikt over uw eigen woonruimte en krijgt de zorg en ondersteuning die u wenst en nodig heeft. Samen met Noorderbreedte maakt u van elke dag een waardevolle dag.

Wanneer zelfstandig wonen met zorg?

Als u te maken heeft met een lichamelijke beperking en afhankelijk bent van zorg en ondersteuning.
Als u op zoek bent naar een nieuw thuis waar u uw eigen woning heeft met zorg en ondersteuning dichtbij.
Als u graag in een omgeving woont waar u anderen kunt ontmoeten en kunt aansluiten bij activiteiten.

Uw eigen thuis bij Noorderbreedte

Uw appartement bestaat uit een woon-/slaapkamer, toilet, douche en keukenblokje. Natuurlijk kiest u zelf op welke manier u de woning inricht. Het is uw nieuwe thuis en daar moet u zich prettig, veilig en comfortabel voelen. U omringen met uw eigen persoonlijke smaak en spullen hoort daar zeker bij. Heeft u een partner die ook zorg nodig heeft? Binnen een groot aantal woonzorglocaties kunt u samenwonen. Noorderbreedte sluit voor u als bewoner een collectieve particuliere inboedel- en/of aansprakelijkheidsverzekering af.

Zorg en ondersteuning: 24/7

Comfortabel zelfstandig wonen doet u dus bij Noorderbreedte. Zorg is altijd dichtbij. De zorgmedewerkers van het woonzorgcentrum staan voor u klaar. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen per week een beroep op ze doen. Zij zorgen graag voor het verschil door er te zijn en te luisteren naar uw verhaal.

Aanvullende diensten en producten

Naast de diensten waarop u recht heeft op basis van de Wet langdurige zorg, biedt Noorderbreedte aanvullende diensten en producten. Denk aan het wassen van uw kleding en linnengoed, een bezoek aan de kapper en pedicure, uitstapjes, een persoonlijk alarm, televisie, telefoon en internet. U kiest zelf de diensten en producten waarvan u wilt gebruikmaken. Bekijk het overzicht en de bijbehorende kosten.

'Ik heb mijn eigen fijne woning. Dat de zorgmedewerkers er altijd voor me zijn, geeft mij een fijn en veilig gevoel.'
Mevrouw Jongstra

Wonen met zorg én leuke activiteiten

In bijna alle woonzorgcentra van Noorderbreedte in Friesland vinden allerlei activiteiten plaats. Denkt u aan knutselen, bewegen, muziek luisteren of spelletjes doen. Kunnen doen wat u leuk vindt en andere mensen ontmoeten, zijn heel belangrijk en goed voor uw welzijn. Natuurlijk beslist u zelf waaraan u meedoet. Heeft u ideeën voor een bepaalde activiteiten? Dan horen wij dat graag. We kijken samen naar wat er mogelijk is. Zo maken we van elke dag een waardevolle dag.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in zelfstandig wonen in een van de woonzorgcentra van Noorderbreedte? Vult u dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Dan vertellen we u meer en bespreken we de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonlijke gegevens

U kunt alleen op de wachtlijst van onze locaties komen te staan als u een Wlz-indicatie heeft. Heeft u nog geen Wlz-indicatie? Vraag deze dan eerst aan via het CIZ.
Geslacht*

Gegevens contactpersoon

Indien u geen contactpersoon heeft, vul dan hieronder uw eigen contactgegevens in.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.