Huren bij Noorderbreedte

In Leeuwarden kunt u bij Noorderbreedte een appartement huren. De woningen maken onderdeel uit van woonzorgcentrum Erasmus.

Huren bij Erasmus in Leeuwarden

In Leeuwarden kunt u een appartement huren bij woonzorglocatie Erasmus van Noorderbreedte in de wijk Aldlân.

  • De Slauerhoff Slinger bestaat uit vijf verdiepingen met 79 appartementen. Alle woningen hebben in een brede gang een eigen ingang met een brede deur. U bereikt uw verdieping met de trap of de lift.
  • U beschikt over een drie- of vierkamerappartement. De woningen variëren in grootte en vorm.
  • De Nynke van Hichtum Toren bestaat uit acht verdiepingen met 74 appartementen. Deze woningen liggen allemaal aan een binnengang, die bereikbaar is met een trap of lift. Van de begane grond, de eerste en tweede etage kunt u via een doorgang binnendoor naar het naastgelegen multifunctioneel centrum.
  • Alle appartementen in De Slauerhoff Slinger en de Nynke van Hichtum Toren zijn geschikt voor mensen die zelfstandig willen wonen en daarbij extra wensen hebben. Denk aan alarmering, sociaal contact en oproepbare zorg. Erasmus biedt het allemaal. Ook kunt u thuiszorg ontvangen van Thuiszorg Het Friese Land.
  • U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten en activiteiten van Erasmus. Denk aan de kapper, pedicure, brasserie en fysiotherapeut (met bewegingsruimte).
  • De huurprijzen variëren van € 764,22  tot € 1.137,30 euro (huurprijs vanaf 1-7-2024). Daarnaast betaalt u een maandelijks voorschot van € 66,17 euro  t/m € 70,03 euro voor de servicekosten. Voor de levering van warm water voor de vloerverwarming en tapwater betaalt u maandelijks €79,99 euro. Het uiteindelijke bedrag dat u betaalt, is afhankelijk van uw gebruik. Bij een lager verbruik dan ingeschat, krijgt u geld terug.

Inschrijven huurappartement

Heeft u interesse in het huren van een appartement bij Erasmus in Leeuwarden? Vult u dan onderstaand inschrijfformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Dan vertellen wij u meer en bespreken we de mogelijkheden.

Kies locatie(Vereist)
(indien van toepassing)
Geslacht
Geslacht medehuurder of partner
Burgerlijke staat

(alleen invullen indien anders dan hoofdhuurder)
Huidige woonsituatie
Passief: vul hier in vanaf welke datum u geïnteresseerd bent in een huurappartement.