Huren bij Noorderbreedte

In Kollum kunt u bij Noorderbreedte een appartement huren. De woningen maken onderdeel uit van woonzorgcentrum Meckama State.

Huren bij Meckama State in Kollum

In Kollum kunt u een appartement huren bij woonzorgcentrum Meckama State van Noorderbreedte. Er zijn in totaal achttien appartementen.

  • U woont hier in hartje Kollum. Het centrum, met alle voorzieningen van een groot dorp, is gemakkelijk bereikbaar. De bus stopt voor Meckama State.
  • Uw appartement is gelijkvloers en heeft geen drempels. Uw woning is met de lift bereikbaar. De grootte varieert van 72 tot 92 vierkante meter.
  • U heeft een ruime woonkamer en een of twee slaapkamers. U beschikt over een douche met toilet, een open keuken en een inpandig balkon met ruim uitzicht.
  • Uw woning heeft een intercom. Daarmee kunt u de toegangsdeur openen. Ook is uw appartement aangesloten op het alarmeringssysteem. Daarmee heeft u een directe spreek- en luisterverbinding met Thuiszorg het Friese Land. Hulp is altijd dichtbij.
  • U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten en activiteiten van Meckama State. Denk aan het restaurant, de kapper, een seniorenbus en een winkeltje.
  • Achter Meckama State bevindt zich de tuin die aansluit op een park met water en bomen. Hier kunt u heerlijk wandelen. Het woonzorgcentrum heeft ook een eigen ‘dorpsplein’. Hier kunt koffiedrinken, een hapje eten of meedoen aan een van de activiteiten.
  • De huurprijs ligt tussen de 637,21 en 759,72 euro (huurprijs tot 1-7-2024). Daarnaast betaalt u 84,02 euro (voorschot) aan servicekosten. Voor de meeste woningen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Inschrijven huurappartement

Heeft u interesse in het huren van een appartement bij Meckama State in Kollum? Vult u dan onderstaand inschrijfformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Dan vertellen wij u meer en bespreken we de mogelijkheden.

Kies locatie(Vereist)
(indien van toepassing)
Geslacht
Geslacht medehuurder of partner
Burgerlijke staat

(alleen invullen indien anders dan hoofdhuurder)
Huidige woonsituatie
Passief: vul hier in vanaf welke datum u geïnteresseerd bent in een huurappartement.