Geef de ouderenzorg zuurstof!

05 september 2023

Als organisatie in de ouderenzorg slaan wij alarm. Wij staan voor enorme veranderingen in de ouderenzorg en juist nu komen er grote bezuinigingen op ons af. We willen dat de Tweede Kamer de financiële kortingen voor de ouderenzorg terugdraait. Vandaag is het daarom een landelijke actiedag van de ouderenzorg. Collega’s uit Groningen demonstreren in Den Haag en overhandigen daar een online petitie aan minister Helder (Langdurige Zorg) en een aantal Tweede Kamerleden.

Help mee!
Help jij ook mee? Kom op voor onze bewoners en cliënten, nu en in de toekomst. En steun de collega’s in de grote verandering van de ouderenzorg. Nu bezuinigen is niet het antwoord. Laten we samen zorgen dat dit bericht zoveel mogelijk online gedeeld wordt zodat dit geluid tot in Den Haag te horen is. Pas je profielfoto op social media aan door onderstaande afbeelding op te slaan en gebruik onderstaande hashtags.

#geefdeouderenzorgzuurstof #steundeouderenzorg #steundecollegasindeouderenzorg

We hopen dat het een daverend succes wordt en dat we mede door deze actie duidelijk kunnen maken dat het zo niet langer gaat.