Locaties

Hieronder vind je alle woonzorglocaties van Noorderbreedte:

Franeker

Westerpoort

Een thuisgevoel. Dat willen we u graag geven als u bij ons woont. Westerpoort is ingericht met veel herkenbare meubels van vroeger. Samen met uw eigen spullen, roept dat vaak een vertrouwd, warm en gezellig gevoel op.

Goutum

Jabikshof

Jabikshof biedt een veilig en fijn thuis aan u als u door dementie niet meer in staat bent zelfstandig te wonen. We bieden u de gespecialiseerde zorg en begeleiding die u nodig heeft. De locatie bestaat uit zes woningen. Achter elke voordeur bevinden zich twee groepswoningen. Er wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een huiselijke sfeer. Bekijk hier alle informatie over Jabikshof.

Grou

Friesmastate

Woonzorgcentrum Friesma State is een fijne plek om te wonen als u veel zorg nodig heeft.Bijvoorbeeld als u dementie heeft of lichamelijk beperkt bent. Als u bij ons binnenstapt, zult u merken dat de sfeer persoonlijk en huiselijk is.

Harlingen

De Batting

De Batting is een onderdeel van Zorgplein Harlingen, waarin ook MCL Harlingen is gevestigd. Daardoor staat De Batting in een levendige omgeving, waar altijd wel wat te zien of te doen is. Vanuit het restaurant ziet u bijvoorbeeld voorbijgangers op weg naar de polikliniek, restaurant of kapsalon. De Batting heeft een wandelpark en een dierenweide waar het, zeker met mooi weer, heerlijk vertoeven is.

De Spiker

In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van de buurt, de bewoners én hun familie. De Spiker kent een echt ‘ons kent ons’ gevoel. De ruime zorgmogelijkheden, activiteiten en warme sfeer maken De Spiker tot een plek waar u zich thuis voelt. Ook de buurtbewoners komen graag langs om gezellig een kopje koffie te drinken.

Hurdegaryp

Bennema State

Een prachtige landelijke omgeving, met weidse natuur en een gezellige dierenweide. Een fijne plek waar u in alle rust de zorg krijgt die bij u past. En als u wilt zijn er volop activiteiten om aan mee te doen. Dat vindt u in Bennema State, een woonzorgcentrum even buiten Hurdegaryp.

Kollum

Meckama State

Wat maakt dat u zich ergens thuis voelt? Uw eigen spullen om u heen. Gezellig koffie drinken en samen eten. Zelf kiezen hoe u uw dag besteedt.  Of misschien betekent ‘thuis’ voor u wel iets heel anders. Hoe dan ook, wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons. Welkom in  Meckama State, we zijn benieuwd naar uw verhaal.

Leeuwarden

Abbingahiem

Uw eigen spullen om u heen. Gezellig koffiedrinken en samen eten. Zelf kiezen hoe u uw dag besteedt. Of misschien betekent ‘thuis’ voor u wel iets heel anders. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons. Welkom in Abbingahiem, we zijn benieuwd naar uw verhaal.

Erasmus

Goede zorg, veiligheid en zoveel mogelijk zelfstandigheid, terwijl u prettig woont in een nieuw en comfortabel gebouw. Een mooi aangelegde binnentuin om van te genieten. Een kapper, pedicure en fitness onder één dak. Welkom in woonzorgcentrum Erasmus.

Florastate

In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop. Uw appartement is ook echt úw plek. De zorg is 24 uur per dag oproepbaar, dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Wij vinden het belangrijk dat u de ruimte heeft om te doen waar u zich goed bij voelt. U deelt zelf uw dag in, waarbij u activiteiten kunt ondernemen en andere bewoners kunt ontmoeten.

Nieuw Mellens

Deze woonzorglocatie is verhuisd naar Goutum en heet Jabikshof.

Noorderbreedte revalidatie

Na een ziekenhuisopname bij bijvoorbeeld een gebroken heup of hersenbloeding, moet u meestal revalideren. Bij Noorderbreedte Revalidatie krijgt u door een vast team van medewerkers de deskundige zorg en begeleiding die u nodig heeft om zo snel mogelijk weer naar huis te kunnen.

Ymedam

In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig samen koffie drinken of een spelletje doen. Een luisterend oor. Gezamenlijk koken of bakken. Een prachtige binnentuin om van te genieten.

Noardburgum

Toutenburg

Toutenburg is een woonzorglocatie gespecialiseerd in zorg voor mensen met het syndroom van Korsakov en voor ouderen met psychiatrische problemen. Wij kunnen u op het gebied van wonen, zorg en behandeling het allerbeste bieden. U vindt er passende zorg in een prettige leefomgeving. Bij ons kunt u op een zinvolle en plezierige manier uw dag doorbrengen. Toutenburg is gelegen in een rustig en mooi bosrijk gebied.

St. Annaparochie

De Parrebeam

Steeds meer ouderen hebben de wens langer zelfstandig te wonen, in een vertrouwde en kleinschalige omgeving. Daarbij wilt u de regie over uw eigen leven houden en zelf de plek kiezen waar u zo lang mogelijk zelfstandig en veilig kunt wonen. Dat kan bij Noorderbreedte State De Parrebeam!

Van Harenshuus

Oude lampen, houten kasten en een zachte zitstoel in de hoek zijn spullen uit de tijd die u zich het best herinnert. De herkenning roept meteen een vertrouwd gevoel bij u op. U kunt hier uzelf zijn, want u voelt zich thuis. Welkom in Van Harenshuus!

West-Terschelling

De Stilen

De Stilen is een mooi gelegen zorgcentrum op Terschelling

De ligging op het eiland geeft een gevoel van rust, vrijheid en één zijn met de natuur. Midden tussen de duinen stapt u binnen bij De Stilen. Hier heerst de gemoedelijke sfeer van het eiland. In het restaurant ziet u via een webcam wat er in de haven gebeurt.