Boek ‘Noorderbreedte viert de vrijheid’

Het boek ‘Noorderbreedte viert de vrijheid’ is een 152 pagina’s tellend verzamelwerk vol indrukwekkende verhalen en prachtige foto’s van onze bewoners over de bevrijding in 1945.

Ieder jaar komen er rond 4 en 5 mei levendige herinneringen bij onze bewoners naar boven over de Tweede Wereldoverleg en de bevrijding. Dit historische moment staat bij veel van hen nog haarscherp op het netvlies. Het zijn veelal mooie herinneringen, maar ook hartverscheurende momenten, die diepe sporen hebben nagelaten in het leven van onze bewoners. Stuk voor stuk verhalen die niet verloren mogen gaan.

Bestel uw boek
Bent u benieuwd naar deze bijzondere verhalen en bijbehorende portretten? U kunt onderaan deze pagina het boek voor slechts € 7,50 per exemplaar bestellen. Tevens kunt u dit boek ook aanschaffen bij onze locaties Abbingahiem, Bennema State en Meckama State en in de webshop en de winkel van het Fries Verzetsmuseum.

Fries Verzetsmuseum
We schenken alle opbrengsten van dit boek aan het Fries Verzetsmuseum, dat als doel heeft om dit soort verhalen niet verloren te laten gaan.

“Voor mij is Bevrijdingsdag de zwartste bladzijde uit mijn leven.”

 

        

 

Vul onderstaand formulier in om het boek ‘Noorderbreedte viert de vrijheid’ te bestellen.

Hoeveel boeken wilt u bestellen?

Naar welk adres mogen we uw bestelling opsturen?

Hoe kunnen we u bereiken? (bijvoorbeeld als er iets misgaat met de betaling)

Hoe wilt u betalen?

Maak hieronder uw keuze(Vereist)