Hulp nodig bij klusjes? De Klusbus 65+!

>> De covid besmettingen zijn de afgelopen weken fors gestegen. Inmiddels kleurt ook Friesland dieprood. Uit oogpunt van veiligheid en om besmetting(en) te voorkomen, ook naar de donateurs toe, hebben de vrijwilligers hun werkzaamheden voor de Klusbus 65+ tijdelijk gestopt. Dit met ingang van 29-11-21.

Zodra de covid besmettingen voldoende zijn teruggedrongen zullen de vrijwilligers  hun werkzaamheden hervatten en wordt er hiervan een melding gemaakt op deze pagina. <<

Al 25 jaar is de Klusbus 65+ er voor de kleine klusjes in uw woning. Onze vrijwilligers repareren al sinds 1994 bijvoorbeeld ramen die niet goed sluiten, ze monteren gordijnrails of vervangen een kapotte lamp. Maar ook voor het ophangen van een schilderij en fotolijstjes of het installeren van een televisie draaien ze hun hand niet om. Heeft u hulp nodig bij kleine klusjes in huis? Bel dan de Klusbus 65+.

De Klusbus 65+ staat voor u klaar

U kunt de Klusbus 65+ vergelijken met de wegenwacht. Wanneer u een kleine klus bij u thuis heeft, dan biedt de Klusbus 65+ u eerste hulp zodat u weer vooruit kunt. De medewerkers van de Klusbus 65+ zijn vrijwilligers die erg handig zijn in het repareren van kleine gebreken in huis. Wanneer het toch om een grotere klus gaat dan verwacht, zal onze vrijwilliger u adviseren een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Wij zijn gericht op kleine klussen in huis en niet in regulier onderhoudswerk. Is het voor u lastig te beoordelen? Bel gerust onze Klusbus 65+. Onze vrijwilligers adviseren u graag.

Voor wie is de Klusbus 65+?

We staan voor iedereen klaar die hulp nodig heeft bij klussen in en om huis. En wanneer u:

  • woont in Leeuwarden, Lekkum, Snakkerburen, Goutum, Hempens en Teerns
  • ouder bent dan 65 jaar 
  • zelf niet in staat bent om klussen in huis aan te pakken
  • donateur bent of wordt van de Stichting ‘Vrienden voor het Leven’

Als donateur betaalt u naast een jaarlijkse bijdrage alleen de materialen die nodig zijn voor de klus.

Bel de Klusbus 65+!

U kunt contact opnemen met de Klusbus 65+ op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur.

Bel met het meldpunt via: (058) 280 0900.

U wordt daarna binnen 1 werkdag door een van onze vrijwilliger gebeld. De vrijwilliger maakt een afspraak met u en probeert uw probleem te verhelpen. Heeft u advies nodig of een algemene vraag? Dan kunt u ook terecht bij het meldpunt.

Word donateur

De Klusbus 65+ is een initiatief van Stichting ‘Vrienden voor het Leven’. Deze stichting werft fondsen om extra’s in de zorg mogelijk te maken voor de bewoners van Noorderbreedte woonzorgcentra Abbingahiem, Ymedam en Nieuw Mellens in Leeuwarden. Wanneer u donateur bent, steunt u de Stichting om extra services voor deze ouderen te realiseren.