Hulp nodig bij klusjes?

De Klusbus 65+ kunt u vergelijken met de wegenwacht, maar dan voor thuis. Bij acute problemen in en om het huis geven vrijwilligers van de klusbus u de eerste hulp. Hierbij kunt u denken aan een deur die niet goed sluit of bijvoorbeeld een gasfornuis dat niet goed werkt. Wanneer dit nodig is kunnen de medewerkers van de klusbus een bedrijf voor u inschakelen dat de problemen oplost. Handig, vooral wanneer u geen andere bedrijven kunt bereiken. Zoals ’s avonds of in het weekend.

Voor wie?

De Klusbus is voor alle ouderen van 65+ in Leeuwarden. Wanneer u donateur bent van de Stichting Vrienden voor het Leven kunt u gratis hulp van de Klusbus aan huis krijgen. Dit kost slechts € 10,00 per jaar. Ook kunt u, wanneer u de klusbus belt, ter plekke donateur worden van de Stichting. De vrijwilligers van de Klusbus handelen dit dan voor u af.

Bereikbaarheid

Het meldpunt van de klusbus is zeven dagen per week bereikbaar van 7.30 uur tot 16.00 uur. Een telefoontje naar de klantenservice van Noorderbreedte is voldoende, telefoon (058) 280 30 30.

Er komt iemand bij u langs

Er komt dan iemand langs om het probleem te verhelpen of om een noodoplossing te treffen. De medewerkers van de klusbus zijn u graag van dienst op werkdagen van 8.00 uur – 16.00 uur.