Huren bij Noorderbreedte

In West-Terschelling kunt u bij Noorderbreedte een appartement huren. De woningen maken onderdeel uit van woonzorgcentrum De Stilen.

Huren bij De Stilen in West-Terschelling

In West-Terschelling kunt u een appartement huren bij woonzorgcentrum De Stilen van Noorderbreedte. Voor deze woningen is er op dit moment wel een wachtlijst.

  • Bij De Stilen woont u op een prachtige plek op het eiland. U zit op loopafstand van het winkelgebied en de haven van West-Terschelling. Er is een bushalte vlakbij.
  • U beschikt over een twee- of driekamerappartement. De grootte varieert van 56 tot 90 vierkante meter.
  • Uw appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, een of twee slaapkamers, een ruime badkamer met toilet en een tweede aparte toilet. Daarnaast is er een berging.
  • Uw woning is voorzien van vloerverwarming, alarmering, ventilatie en zonwering. Enkele appartementen hebben een balkon.
  • U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten en activiteiten van De Stilen. Denk aan parkeergelegenheid, een fiets- en scootmobielberging met oplaadpunten, een binnen- en buitenterras en een maaltijdenservice aan huis.
  • In De Stilen vindt u verder een huisarts, een fysiotherapeut en een apotheek. Ook kunt u meedoen met verschillende activiteiten en optredens bijwonen.
  • De huurprijzen variëren 811,03 tot 1.092,75 euro (huurprijs tot 1-7-2024). Daarnaast betaalt u 71,87 euro (voorschot) voor servicekosten.

Inschrijven voor een huurappartement

Vul onderstaand formulier in:

Kies locatie(Vereist)
(indien van toepassing)
Geslacht
Geslacht medehuurder of partner
Burgerlijke staat

(alleen invullen indien anders dan hoofdhuurder)
Huidige woonsituatie
Passief: vul hier in vanaf welke datum u geïnteresseerd bent in een huurappartement.