Consultatie specialistische zorg

Als huisarts of zorgverlener merkt u het vast: het aantal kwetsbare patiënten met een complexe en specialistische zorgvraag neemt toe. Dit vraagt om extra kennis, ervaring en tijd. En die zijn niet altijd voorhanden. Daarom biedt Noorderbreedte u ondersteuning in de vorm van consultatie door onze specialisten. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

Samen de beste zorg leveren aan uw patiënt

Noorderbreedte heeft veel kennis en ervaring op het gebied van gerontopsychiatrie, de ziekte van Huntington, het syndroom van Korsakov en dementie op jonge leeftijd.

We zetten al onze expertise graag in om ook de zorg voor uw patiënt verder te verbeteren. Samen gaan we voor het beste van de zorg.

Voor vragen en advies kunt u bij ons terecht

Heeft u vragen over de behandeling of diagnostisering van uw patiënt? Bijvoorbeeld of een opname noodzakelijk is. Of ontvangt u graag advies over de juiste benaderingswijze of de aanpak van gedragsproblematiek? Neemt u dan contact met ons op. U kunt met al vragen terecht over onder meer gerontopsychiatrie, Huntington, Korsakov, dementie en dementie op jonge leeftijd.