Dit is Van Harenshuus

Oude lampen, houten kasten en een zachte zitstoel in de hoek zijn spullen uit de tijd die u zich het best herinnert. De herkenning roept meteen een vertrouwd gevoel bij u op. U kunt hier uzelf zijn, want u voelt zich thuis. Welkom in Van Harenshuus!

Onze benadering sluit aan bij uw belevingswereld
De medewerkers van Van Harenshuus zijn speciaal opgeleid om mensen met dementie te begeleiden. Bij ons heeft een dag herkenbare momenten. Bijvoorbeeld: samen vers gezette koffie drinken met een koffieservies uit de tijd die u zich het best herinnert en samen een warme maaltijd bereiden. De herkenbare omgeving en het creëren van de juiste prikkels zorgen voor een veilig en geborgen  gevoel. Onze gemotiveerde medewerkers versterken dit veilige gevoel met hun liefdevolle zorg.

Uitgebreide informatie
Van Harenshuus heeft ook een online portaal, bedoeld voor familie van bewoners van Van Harenshuus of van mensen die (overwegen) binnenkort naar Van Harenshuus (te) verhuizen.
Op deze website staat uitgebreide, algemene informatie over Van Harenshuus. Deze informatie kan u vast ook helpen om een beter beeld van wonen in Van Harenshuus te krijgen. Neemt u gerust een kijkje: www.noorderbreedteinfo.nl/van-harenshuus.