Dit is Toutenburg

Toutenburg is een woonzorglocatie gespecialiseerd in zorg voor mensen met het syndroom van Korsakov en voor ouderen met psychiatrische problemen. Wij zijn gecertificeerd als TopCare Expertisecentrum. Dit betekent dat wij u op het gebied van wonen, zorg en behandeling het allerbeste kunnen bieden. U vindt er passende zorg in een prettige leefomgeving. Bij ons kunt u op een zinvolle en plezierige manier uw dag doorbrengen. Toutenburg is gelegen in een rustig en mooi bosrijk gebied.

Als u bij ons komt wonen, is dat een flinke verandering. Daarom vinden we het belangrijk dat u zich prettig voelt. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om u te begeleiden. Samen kijken we wat u graag wilt en kunt. We stimuleren en motiveren u om op een plezierige, actieve en gestructureerde manier de dag door te brengen.

Uitgebreide informatie
Toutenburg heeft ook een online portaal, bedoeld voor familie van bewoners van Toutenburg of van mensen die (overwegen) binnenkort naar Toutenburg (te) verhuizen.
Op deze website staat uitgebreide, algemene informatie over Toutenburg. Deze informatie kan u vast ook helpen om een beter beeld van wonen in Toutenburg te krijgen. Neemt u gerust een kijkje: www.noorderbreedteinfo.nl/toutenburg.