Noorderbreedte zoekt leden Cliëntenraad voor Abbingahiem en Nieuw Mellens & Ymedam!

Bij Noorderbreedte moet elke dag waardevol zijn. Gaan voor het beste van de zorg gaan doe je niet alleen, dat doe je altijd samen. Ook met de Cliëntenraad die de belangen behartigt van de bewoners op de locatie. Voor deze belangrijke taak zijn wij op zoek naar nieuwe leden die de Cliëntenraden van Abbingahiem en die van Nieuw Mellens & Ymedam op volle sterkte brengen.

Wat gaat u doen?
Om het werk goed te kunnen doen, moet de Cliëntenraad weten wat de bewoners belangrijk vinden en hoe zij de zorg- en dienstverlening ervaren. Dat betekent dat u als Cliëntenraadslid:

  • regelmatig in gesprek gaat met de bewoners over hun wensen en ervaringen.
  • aan Noorderbreedte laat weten wanneer bepaalde zaken anders kunnen of moeten. U staat hiervoor in nauw contact met de regiomanager en geeft gevraagd en ongevraagd advies.
  • actief deelneemt aan vergaderingen, ontmoetingen, bijeenkomsten en studieonderdelen.

Wie zoeken wij?
U moet voor deze belangrijke vrijwilligersrol over voldoende tijd beschikken en digitaal vaardig zijn. Verder ben u persoonlijk betrokken (geweest) bij bewoners van Noorderbreedte en wilt u zich nu inzetten voor hun belangen. U heeft een constructief, kritisch en vasthoudend karakter, en u werkt graag samen aan het continu verbeteren van de zorg.

Interesse?
Stuur u uw cv en motivatie naar Francien Sijszeling, secretariaat Cliëntenraad, via francien.sijszeling@nb.nl. Zij is ook bereikbaar voor meer informatie.