Nieuwbouw Nieuw Mellens

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de vorderingen omtrent de nieuwbouw van Nieuw Mellens. In juli 2020 is de bouw gestart en de verwachting is dat Noorderbreedte eind 2021 de sleutel ontvangt van dit bijzondere pand. Gedurende deze tijd vindt u hier nieuwsberichten, video’s en foto’s die u laten zien wat er op de bouwplaats en binnen Nieuw Mellens gebeurt.

Woonzorgcentrum Nieuw Mellens verhuist naar Goutum Súd in Leeuwarden. Met de bouw van een nieuw woonzorgcentrum met projectnaam De Zuidlanden geeft Noorderbreedte uitvoering aan haar ambitie om de zorg zo dicht mogelijk bij de cliënt te organiseren en om voor de cliënt van iedere dag een waardevolle dag te maken. Er wordt veel aandacht besteed aan een sfeervolle, huislijke inrichting zoals ieder mens dat thuis ook gewend is. Iedere bewoner krijgt bovendien een eigen woon-/slaapstudio met eigen badkamer.

Nieuwsberichten

Lees hier alle nieuwsberichten

Nieuwsbrieven

Video’s

Foto’s

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de nieuwbouw van Nieuw Mellens? Dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice op (058) 28030 30. Heeft u ideeën voor de nieuwbouw? Dan kunt u die delen door een e-mail te sturen naar communicatie@nb.nl. We kijken dan of we daar wat mee kunnen doen.

Onze locaties