Dit is Nieuw Mellens

Nieuw Mellens richt zich op bewoners die als gevolg van dementie niet meer in staat zijn zelfstandig te wonen.

DSC_2939

De nadruk in Nieuw Mellens ligt op samen met elkaar de dag doorbrengen met huiselijke activiteiten. Verder zijn er kleinschalige activiteiten waaraan bewoners naar behoefte aan kunnen deelnemen. Nieuw Mellens heeft twaalf zorgteams waarvan een voor jonge mensen met dementie en een voor observatie en diagnostiek. Ons woonzorgcentrum ontving voor haar zorg aan mensen met dementie het gouden Prezo-keurmerk voor uitstekende zorg.

Nieuw Mellens is genoemd naar de terp Mellens, die vroeger ten zuidoosten van het Drachtsterplein lag. Deze terp werd bewoond werd vanaf het jaar 800 tot ongeveer 1500.

Uitgebreide informatie
Nieuw Mellens heeft ook een online portaal, bedoeld voor familie van bewoners van Nieuw Mellens of van mensen die (overwegen) binnenkort naar Nieuw Mellens (te) verhuizen.
Op deze website staat uitgebreide, algemene informatie over Nieuw Mellens. Deze informatie kan u vast ook helpen om een beter beeld van wonen in Nieuw Mellens te krijgen. Neemt u gerust een kijkje: www.noorderbreedteinfo.nl/nieuw-mellens.