Bekendmaking nieuwe naam en update nieuwbouw

De afgelopen weken kon u stemmen op een van de twee genomineerde namen voor de nieuwe locatie. Hartelijk dank voor uw stem! Met een grote meerderheid is een van deze namen als winnaar uit de bus gekomen. In de video onthullen we de nieuwe naam en laten we u zien hoe het er voor staat op de bouwplaats. Ook maken we graag van deze gelegenheid gebruik om u fijne feestdagen te wensen.

Hoe staat het er voor op de bouwplaats?
Sinds juli dit jaar wordt er elke dag hard gewerkt op de bouwplaats. De wanden van de beide gebouwen staan inmiddels en er wordt nu gewerkt aan de vloeren. Projectleider Andre Visser van Reitsma Bouw laat u in de video graag zien hoe het er nu voorstaat en waar de komende tijd aan wordt gewerkt.

De stemmen zijn geteld!
Van 16 november tot en met 6 december kon er gestemd worden op een van de twee genomineerde namen:

  • Eminga State
  • Jabikshof

De winnende naam heeft ruim 70% van de stemmen gekregen. En is daarmee de nieuwe naam van de nieuwe locatie van Nieuw Mellens. In de onderstaande video onthult regiomanager Micha Klaas de nieuwe naam.

.

Wilt u meer lezen over de nieuwbouw van Nieuw Mellens? Kijk dan op de pagina ‘Nieuwbouw Nieuw Mellens’.