Gezocht: nieuwe naam voor Nieuw Mellens

1 oktober 2020

De nieuwbouw wordt natuurlijk de nieuwe locatie van Nieuw Mellens. Maar eerlijk is eerlijk, bij een nieuw pand hoort een nieuwe naam. Het nieuwbouwproject kreeg als werknaam de naam Zuidlanden. Op de een of andere manier kan die naam wat ons betreft beter. Heeft u een idee?

Laat het ons weten
Wij nodigen u uit om een naam te bedenken die past bij de wijk, de bewoners en Noorderbreedte. Als u een idee heeft, laat ons dat dan weten via de website van Nieuw Mellens. Dit kan nog tot 25 oktober 2020. Daarna buigt een speciale jury zich over alle inzendingen om drie namen te nomineren. De bewoners, hun naasten én de medewerkers van Nieuw Mellens stemmen vervolgens welke naam het wordt. We zijn benieuwd! Diegene die de winnende naam heeft ingezonden ontvangt een bon voor een ‘Diner-voor-2’ bij Van der Valk Hotel Leeuwarden.