Mondkapjes weer verplicht voor medewerkers en bezoekers

Vanaf vrijdagmiddag 16 juli 2021 geldt in alle woonzorglocaties van Noorderbreedte opnieuw een mondkapjesplicht voor medewerkers en bezoekers. De GGD Fryslan heeft vandaag aangegeven dat deze maatregel noodzakelijk is omdat het aantal coronabesmettingen in Fryslân toeneemt en de nieuwe deltavariant van het virus onvoorspelbaar is.

In Fryslân is het corona-risiconiveau gestegen naar ‘ernstig’. Op onze locaties hebben we te maken met kwetsbare bewoners en cliënten en daarom volgen we het advies van de GGD en stellen we het dragen van een mondkapje voor zowel bezoekers als medewerkers weer verplicht. Zo kunnen we de verspreiding van het coronavirus en de onvoorspelbare varianten tegen gaan.

Bezoek is van harte welkom
Behalve het dragen van een mondkapje gelden er (voor nu) geen beperkingen voor bezoek. Familie en naasten blijven van harte welkom. Wij vragen bezoekers om een eigen mondkapje mee te nemen en 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en tot medewerkers en vrijwilligers. U kunt bij de ingang van de locatie ook een mondkapje van ons krijgen. We hopen met deze maatregel onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers zoveel mogelijk te beschermen.

Vragen?
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neemt u dan contact op met uw contactverantwoordelijke op de locatie of met onze Klantenservice. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 058 – 280 30 30 of via klantenservice@nb.nl.