Voorjaarsactiviteiten op De Parrebeam

01 mei 2024

Afgelopen weken was het weer erg gezellig op De Parrebeam. Er werden verschillende activiteiten georganiseerd en natuurlijk wordt de tuin ook weer steeds mooier met de struiken en bomen die weer beginnen te groeien en te bloeien.

Op 22 maart deden 4 medewerkers aan de Fjoertoertocht op Terschelling mee. De bewoners leefden erg met hen mee en op de avond zelf werden de medewerkers met appjes en foto’s door de bewoners en collega’s aangemoedigd.

Rondom Pasen werden er bloemstukjes gemaakt. En natuurlijk kwam de Paashaas (zelfs 2!) ook weer langs. De bewoners konden ook weer genieten van een superlekker paasontbijt en diner.

Op 11 april was er weer een koffie/borrel-uurtje met medewerking van de SOS-band. Omdat deze band met het jubileum niet compleet aanwezig kon zijn wilden ze hun optreden graag nog eens herhalen met de complete ploeg. Er werden mooie liederen gezongen en iedereen kon genieten van hun mooie muziek.

Diverse bewoners en collega’s werden deze weken met hun verjaardag weer even in het zonnetje gezet

En over zonnetje gesproken:  Zoals al aangegeven komt de tuin ook steeds weer meer tot bloei en gaan de bewoners ook steeds weer meer wandelen of even een rondje om terras of gehele Parrebeam. Zo konden ze al genieten van de mooie voorjaarsbollen zoals de narcissen en krokussen maar ook al van de prachtig mooie bloeiende prunussen en kersenbloesem.

Het weer valt tot nu toe nog wat tegen maar als het zonnetje zich laat zien kun je al, lekker in de luwte zittend, genieten op het terras.

Wilt u ook met onze bewoners meegenieten?

Mooi om te lezen en mooi om te zien. Als u het ook mooi zou vinden om hiervan te genieten met bovendien 24 u zorg in de nabijheid…. Er is binnenkort weer een appartement vrij. Gaat het thuis niet meer zo lekker, voelt u zich steeds vaker wat eenzaam?

Bel gerust of kom gewoon eens vrijblijvend kijken of een praatje maken. We vinden het mooi u ook te zien én ook mee te laten genieten!

De Parrebeam
Tel: 0518767200.