Hartenwens

Naast iedere dag een waardevolle dag, waarin we onze bewoners iedere dag een dag willen geven met waardevolle momenten en ontmoetingen in de context van een ‘normaal huishouden’, willen we onze bewoners ook de mogelijkheid geven hartenwensen in vervulling te laten gaan. Een hartenwens zien wij als de kers op de taart. Dat extraatje voor onze bewoners. Dit kan datgene zijn dat de bewoner al lang niet meer heeft gehad (echte Bossche bol, echte vlaai), die langgekoesterde wens die nog niet in vervulling is gegaan (musical/theater bezoek) of dat gemis dat nog een keer ervaren kan worden (naar het strand/de zee/boerderij, kat of hond aaien).

Hartenwens aanvragen

Iedereen kan een hartenwens aanvragen! De bewoner van een Noorderbreedte locatie zelf en iedereen die in relatie staat tot een bewoner van Noorderbreedte kan een wens aanvragen. Dus een familielid/naaste, zorg- of andere medewerker van Noorderbreedte, CR lid, vrijwilliger etc.

Welke wegen heb je al bewandeld?

Voordat je een aanvraag doet, heb je de reguliere wegen binnen Noorderbreedte al bewandeld en heb je het netwerk van de bewoner van Noorderbreedte en je eigen netwerk al ingeschakeld om de hartenwens in vervulling te brengen.

Budget

De maximale geldelijke vergoeding die aangevraagd kan worden is € 750,- per hartenwens.

Procedure aanvraag

Lees hier meer over de procedure van je aanvraag.

Vraag hier je hartenwens aan