Feestelijke opening van huiskamers woonzorglocatie Meckama State in Kollum

Afgelopen woensdag werden de nieuwe huiskamers van de afdelingen Hessel, Lucia en Sippe van woonzorglocatie Meckama State in Kollum feestelijk geopend in het bijzijn van bewoners, medewerkers, naasten en iedereen die heeft meegeholpen aan het realiseren van de nieuwe huiskamers.

Regiomanager Bert Renkema hield een toespraak op het Stateplein over de huiskamers en de locatie. Ondertussen werden de aanwezigen getrakteerd op een feestelijk taartje met het wapen van Meckama State erop. Hierna volgde de onthulling van de namen van de huiskamers. Dit werd op een feestelijke manier gedaan door bewoners en de vroegere ‘freule’ van Meckama State. Zij onthulden vol trots mooie houten borden met daarop de naam van de betreffende huiskamer.

Het feest ging door in de nieuwe huiskamers onder het genot van live muziek, warme hapjes en drankjes. De bewoners hebben genoten.

Huiskamers
In deze gemeenschappelijke ruimtes kunnen de bewoners elkaar ontmoeten, de krant lezen, meedoen aan activiteiten en met elkaar koken en eten. Er is altijd iemand in de huiskamer aanwezig voor zorg, ondersteuning of een praatje. De huiskamers leveren zo een belangrijke bijdrage aan het realiseren van een waardevolle dag.