Wat is er te doen

In en rond Erasmus is van alles te doen. In het gebouw vindt u groepswoningen voor mensen met dementie, appartementen voor wonen met zorg en huurappartementen.

De groepswoningen hebben elk een huiskamer, de appartementen voor wonen met zorg zijn opgedeeld in buurten en hebben een buurtkamer. In de huis- en buurtkamers kunt u eten, koffiedrinken en aan activiteiten meedoen. Er is veel te doen in Erasmus. Zo kunt u leren over de verzorging van uw huid en handen. De muziekliefhebber an lekker muziek luisteren. U kunt wandelen in de binnentuin, meedoen aan georganiseerde fietstochten, boeken lenen, achter de spelcomputer en er zijn allerlei creatieve activiteiten. Mensen die buiten Erasmus wonen, zijn welkom voor dagbesteding.

Samen Erasmus

U heeft in Erasmus volop mogelijkheden om u te laten verzorgen. Er is een kapsalon, pedicure en een zelfstandig fysiotherapeut. De winkel/drogisterij heeft een ruim assortiment. In de sfeervolle brasserie kunt u genieten van een lekker kopje koffie, gebak of een maaltijd. U wordt geholpen door studenten van het Friesland College die hier werkervaring opdoen.

DSC_3622