Wat is er te doen

In De Spiker is altijd wat te doen. Samen kijken we welke activiteiten bij u passen. Er zijn voldoende mogelijkheden om uzelf te zijn.

U kunt bijvoorbeeld een wandeling maken of in alle rust de krant lezen in uw eigen appartement. Als u wilt kunt u een bezoek brengen aan de kapper of pedicure. Ook kunt u een boek lenen in de bibliotheek en kerkdiensten bijwonen. In de buurtkamers of huiskamers, kunt u met de andere bewoners een kopje koffie drinken. Ook bakken we regel matig iets lekkers, kijken we een film of spelen we bingo. Uw familie betrekken we graag bij de activiteiten.

Dankzij een grote groep enthousiaste vrijwilligers, is er veel mogelijk in De Spiker. Als u wilt, kunt u meedoen aan verschillende groepsactiviteiten, zoals samen schilderen. Ook organiseren we regelmatig gezellig activiteiten met muziek en zang voor alle bewoners. Mensen van buiten De Spiker zijn welkom om mee te doen. Tot slot houden we op vrijdagmiddag het Bruin Café, waar u onder het genot van een hapje en drankje naar live muziek kunt luisteren.