Over De Parrebeam

Steeds meer ouderen hebben de wens langer zelfstandig te wonen, in een vertrouwde en kleinschalige omgeving. Daarbij wilt u de regie over uw eigen leven houden en zelf de plek kiezen waar u zo lang mogelijk zelfstandig en veilig kunt wonen. Dat kan bij Noorderbreedte State De Parrebeam!

“Hoe âlder in parrebeam, hoe moaier hy wurdt, mits do him goed fersoargest…”

Wonen met zorg, dagverzorging en tijdelijk verblijf
De Parrebeam in St.-Annaparochie is een kleinschalige woonzorgvoorziening voor ouderen die lichte tot matige zorg (thuiszorg t/m VPT5) nodig hebben. De Parrebeam heeft 12 appartementen voor permanent wonen en eventueel tijdelijk verblijf. Ook is er een gemeenschappelijke huiskamer en een sfeervolle lichte tuinkamer. U woont in uw eigen appartement en ontmoet andere bewoners in een huiselijke sfeer. Ons dubbele appartement is geschikt voor bijvoorbeeld echtparen. Ook voor dagverzorging en een “zorgvakantie” kunt u bij De Parrebeam terecht. Dit alles met de benodigde zorg binnen bereik.

Wij kunnen u helpen met:

  • Medicatie (injecteren)
  • Wassen en aankleden
  • Steunkousen, katheter- en stoma-zorg
  • Structuur in dag/nacht-ritme
  • Controlemomenten

Maar ook kunnen we zorgen voor het eten en drinken, de schoonmaak van uw appartement en de was.

Net dat beetje extra
Als u bij De Parrebeam woont, kiest u voor een stukje extra zorg, extra aandacht en extra service. De zorg wordt op basis van thuiszorg geleverd. Er is altijd personeel aanwezig en dat zorgt voor een veilig gevoel.

De Parrebeam staat op een prachtige plek aan de rand van St.-Annaparochie, omringd door de Bildtse klei, met mooie vergezichten vanuit elk appartement.