Over De Parrebeam

“Hoe âlder in parrebeam, hoe moaier hy wurdt, mits do him goed fersoargest…”

Steeds meer ouderen hebben de wens langer zelfstandig te wonen, in een vertrouwde en kleinschalige omgeving. Daarbij wilt u de regie over uw eigen leven houden en zelf de plek kiezen waar u zo lang mogelijk zelfstandig en veilig kunt wonen. Dat kan bij Noorderbreedte State De Parrebeam!

Wonen met zorg, dagverzorging en tijdelijk verblijf
De Parrebeam in St.-Annaparochie is een kleinschalige woonzorgvoorziening voor ouderen die lichte zorg (thuiszorg t/m VPT5) nodig hebben. De Parrebeam heeft 12 appartementen voor permanent wonen en eventueel tijdelijk verblijf, met een gemeenschappelijke huiskamer en een sfeervolle lichte tuinkamer. U woont in uw eigen appartement en treft andere bewoners in een huiselijke sfeer. Daarnaast is er een dubbel appartement voor bijvoorbeeld echtparen. Ook voor dagverzorging en een “zorgvakantie” kunt u bij De Parrebeam terecht. Dit alles met de benodigde zorg binnen bereik.

Als u bij De Parrebeam woont, kiest u voor een stukje extra zorg, extra aandacht en extra service. De zorg wordt op basis van thuiszorg geleverd, maar doordat er altijd personeel aanwezig is, kiest u ook voor een stukje extra veiligheid.

De Parrebeam staat op een prachtige plek aan de rand van St.-Annaparochie, omringd door de Bildtse klei, met mooie vergezichten vanuit elk appartement.