Over De Parrebeam

Steeds meer ouderen hebben de wens langer zelfstandig te wonen, in een vertrouwde en kleinschalige omgeving. Daarbij wilt u de regie over uw eigen leven houden en zelf de plek kiezen waar u zo lang mogelijk zelfstandig en veilig kunt wonen. Dat kan bij Noorderbreedte State De Parrebeam!

Wonen met zorg, dagverzorging en tijdelijk verblijf
De Parrebeam in St.-Annaparochie is een kleinschalige woonzorgvoorziening voor ouderen die lichte zorg (thuiszorg t/m VPT5) nodig hebben. De Parrebeam heeft 12 appartementen voor permanent wonen en eventueel tijdelijk verblijf, met een gemeenschappelijke huiskamer en een sfeervolle lichte tuinkamer. U woont in uw eigen appartement en treft andere bewoners in een huiselijke sfeer. Daarnaast is er een dubbel appartement voor bijvoorbeeld echtparen. Ook voor dagverzorging en een “zorgvakantie” kunt u bij De Parrebeam terecht. Dit alles met de benodigde zorg binnen bereik.

Als u bij De Parrebeam woont, kiest u voor een stukje extra zorg, extra aandacht en extra service. De zorg wordt op basis van thuiszorg geleverd, maar doordat er altijd personeel aanwezig is, kiest u ook voor een stukje extra veiligheid.

De Parrebeam staat op een prachtige plek aan de rand van St.-Annaparochie, omringd door de Bildtse klei, met mooie vergezichten vanuit elk appartement.