Wonen

Kleinschalig wonen op De Parrebeam is voor ouderen die naast wonen met lichte tot matige zorg, kiezen voor veel meer dan alleen wonen. U kiest voor:  kleinschalig wonen in huiselijke en gemoedelijke sfeer. Met warme zorg, gezelligheid, wat extra aandacht, in een veilige en vertrouwde woonomgeving. En daarbij 24/7 zorg in de nabijheid. De Parrebeam is een zorginstelling tussen thuis en een verpleeghuis.

Service

We gaan graag in op de individuele wensen van de bewoners als het gaat om service en faciliteiten. U kunt gebruik maken van een individueel servicepakket. Denk aan: eten en drinken, de was, het schoonmaken van uw appartement en de niet geïndiceerde uren voor zorg. U bepaalt zelf welke service u wilt afnemen.


Zorg op maat

Als het nodig is, krijgt u zorg en ondersteuning in de vorm van thuiszorg t/m VPT 5 (ZZP5). We kunnen u helpen bij het wassen, aan- en uitkleden, in en uit bed gaan, naar de wc gaan, wondzorg, medicatie, injecteren en andere lichte verpleegkundige zorg. Heeft u meer zorg nodig? Dan regelen wij dit voor u, tot zover dit mogelijk is in De Parrebeam.