Vacature Verpleegkundige of Verzorgende IG

Vacature: Verpleegkundige of Verzorgende IG

Wil je graag ons leuke team komen versterken? En ben je Verpleegkundige of Verzorgende IG? Of heb je bijna je diploma? Dan is deze baan misschien iets voor jou!

Per 1 oktober 2021 zijn we op zoek naar een verpleegkundige óf een verzorgende IG voor ca. 20-24 u per week of eventueel kleiner contract (uren zijn bespreekbaar).

Jij hebt een warm hart voor de bewoner/cliënt. Jij wilt graag wat extra doen voor de cliënt maar houdt hierbij wel rekening met de vastgestelde benodigde zorg van de cliënt. Je kent de voordelen (maar ook de nadelen) om in een klein maar leuk en warm team te werken. Jij gaat voor aandacht, voor kwaliteit van zorg en voor mensen. Je ziet wat ze nodig hebben en waar je ze kunt ondersteunen. Ben jij dit? Dan kun je bij ons aan de slag

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s bied je zorg aan cliënten die zelfstandig wonen in NBS De Parrebeam. Jij zorgt er voor dat onze bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen met de zorg in de buurt. Je kunt de bewoners op een leuke, warme manier stimuleren om de dingen die ze zelf nog kunnen doen, ook zelf te doen. Natuurlijk ga je daarbij altijd uit van de wensen van je cliënten en van wat hen gelukkig maakt. Je bent je er altijd van bewust dat je zorg verleent, maar ook te gast bent bij je cliënten.

Naast de zorg en dagverzorging doe je ook facilitaire en huishoudelijke taken.

Wat bieden wij?
Een leuke baan waarin er gelukkig nog wat extra aandacht aan onze bewoners gegeven kan worden.

De functie zelf is ingedeeld in FWG 35 (VIG) of FWG 45 (MBO-V).

Wat vragen wij van jou?
Je bent een sterke persoonlijkheid met een hart voor mensenwerk. Je bent ondernemend, flexibel, ziet het werk, je plant het werk en bent niet bang voor vernieuwing. Je observeert en signaleert. Als het beter kan, dan zie je dat en zeg je dat. Je bent een opgewekte persoonlijkheid die graag het contact zoekt. Zowel met de cliënt als met de overige leden in je team. Jij voelt je vrij om initiatieven te nemen die bijdragen aan de kwaliteit van leven voor cliënten. Je beseft dat zorg teamwork is. Maar je bent ook resultaatgericht en kunt goed zelfstandig werken. Feedback geven én ontvangen hoort daar vanzelfsprekend bij.

Daarnaast heb je:

  • Een diploma Verpleegkundige (MBO-V) of Verzorgende IG (of bijna afgestudeerd) of je bent minimaal 3e jaars HBO-V in opleiding;
  • Affiniteit met onze visie: gastvrij, het geven van warme zorg, deskundig, persoonlijk en veilig;
  • Ervaring of affiniteit met kleinschalige ouderenzorg.

Heb je vragen?
Meer informatie over De Parrebeam vind je op www.deparrebeam.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gea Oevering (zorgondernemer) via 0615823276 of via de mail: info@deparrebeam.nl.

Solliciteren?
Dat is heel simpel: stuur je sollicitatie en CV (ovv sollicitatie) naar:

NBS De Parrebeam
Middelweg-Oost 122a
9076 BR
St. Annaparochie

of mail deze naar: info@deparrebeam.nl