Hartenwens mw Kuperus

Naast iedere dag een waardevolle dag, waarin wij én Noorderbreedte de bewoners iedere dag een dag willen geven met waardevolle momenten en ontmoetingen in de context van een ‘normaal huishouden’, willen we onze bewoners ook de mogelijkheid geven hartenwensen in vervulling te laten gaan. Een hartenwens zien wij als de kers op de taart. Dat extraatje voor onze bewoners.

Toen Noorderbreedte dit oppakte hebben wij onze bewoners ook gevraagd of ze nog hartenwensen hadden. Door Corona konden veel wensen niet uitgevoerd worden maar afgelopen zondag werd de wens van mw Kuperus, nog eens op een motor rijden, opgepakt.

Een oud-collega van Simon Theo had een motor én een vriendengroep met motorrijders. Die waren bereid om de wens te komen uitvoeren. Zondagmiddag kwamen de motors met luid geronk bij De Parrebeam aan en werd mw Kuperus uitgenodigd om hen in een rondritje te komen vergezellen, zittend in de zijspan van een motor (een echte Harley!).

Ze was volkomen verrast maar ook opgewonden dat dit voor haar was georganiseerd. Ze kon het niet geloven. Het kostte wat moeite om in de zijspan plaats te nemen maar toen mw eenmaal zat genoot ze volop. De groep werd door medebewoners en personeel lachend uitgezwaaid. De rit ging door haar geboorteplaats en een mooi rondje door het Bildt. Na een dik half uur werd ze weer thuisgebracht. Op het terras kon ze met de motorrijders nog even napraten én nagenieten onder het genot van een bakkie koffie en een ijsje. Ook de medebewoners werden natuurlijk nog lang bijgepraat.

Een dag om, volgens mw, nooit te vergeten!