Medewerkers verrast door een hart-onder-de-riem actie

Afgelopen dinsdag werden alle medewerkers van NBS De Parrebeam door Simon Theo en Gea verrast met een “Stay-Strong-tulpenbollen mix”. Deze nieuwe tulp staat symbool voor dankbaarheid voor het indrukwekkende doorzettingsvermogen van artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en alle andere zorgmedewerkers. Voor zowel in ons eigen zorgsysteem als wereldwijd. Iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Even een leuke opkikker voor de komende spannende en drukke tijd!

In Westerhoof wordt de zorgsector geëerd met een spectaculair tulpenmozaïek. In een tulpenveld van 30.000 m2 is middels in miljoenen tulpen, een vuist met 2 tulpen en de boodschap ‘stay strong’ aangebracht als symbool van dankbaarheid voor het doorzettingsvermogen van zorgpersoneel. Ook is er een nieuwe rode tulp met gele randen met de naam “Stay Strong” gedoopt. Met de aankoop van deze tulpen wordt ook Artsen zonder grenzen gesteund.