Huren

U kunt bij ons een appartement huren als u zichzelf nog goed kunt redden, maar merkt dat niet alles meer even gemakkelijk gaat. Huurt u bij Bennema State, dan kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Bennema State. De appartementen staan in een prachtige, groene omgeving, net buiten het dorp Hurdegaryp.

Omschrijving

  • De appartementen op de begane grond hebben een terras, gelegen aan de slaapkamer.
  • De appartementen op de 1e etage beschikken over een balkon.
  • De appartementen bestaan uit een woonkamer, aparte slaapkamer, keuken, badkamer en berging.
  • Alarm-oproepinstallatie aanwezig, die rechtstreeks in verbinding staat met het zorgcentrum. Daar is 24 uur per dag personeel aanwezig.
  • Intercominstallatie, waarmee u de toegangsdeur kunt bedienen en heeft u een spreekmogelijkheid vanuit het appartement met de bezoekers bij de hoofdtoegangsdeur.
  • De appartementen zijn rolstoelvriendelijk.

Grootte/plattegrond

De oppervlakte van de appartementen varieert van 65m² tot 80m². Hieronder kunt u doorklikken voor twee voorbeelden van plattegronden:
Woning163n
Woning163a

Kosten

De netto huurprijzen variëren van € 676,67 tot € 730,31 (huurprijs tot 1-7-2022). Daarnaast betaalt u € 98,62 (voorschot) voor servicekosten. Op de meeste woningen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Omgeving

De appartementen staan in een prachtige, groene omgeving, net buiten het dorp Hurdegaryp. Het centrum van Hurdegaryp, met alle voorzieningen van een groot dorp, is gemakkelijk bereikbaar. De bus stopt voor Bennema State.

Faciliteiten van de locatie

Als u een appartement huurt, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van woonzorgcentrum Bennema State, zoals het restaurant, de wasserette, de kapper, de bibliotheek, de seniorenbus, het winkeltje en activiteiten die in Bennema State worden georganiseerd.

Thuiszorg

Huurt u een appartement en heeft u thuiszorg nodig, dan kunt u ook hiervoor terecht bij Bennema State. Medewerkers van Bennema State komen dan bij u thuis om u te helpen. Noorderbreedte, waar Bennema State deel van uitmaakt, is onderaannemer van Thuiszorg Het Friese Land.

piano1